Knappe Reviews

“En daar was Nikki! Er werd hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website met prachtige foto’s. Het doel was om het vooral visueel te houden. Dit kon natuurlijk alleen maar versterkt worden door de juiste teksten. Nikki begreep elk hoofdstuk op mijn website goed. Met gevoel schreef zij de juiste teksten met behulp van pakkende woorden waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Teksten die passen bij mijn werk als visagiste en hairstyliste en dan helemaal van deze tijd. Dit kon zij ook doen, omdat zij zich verdiepte in mijn werk en ontdekte welke kwaliteit ik graag uitstraal. Teksten waren op tijd geleverd en tips kreeg ik er zelfs nog bij. Dank je wel Nikki, voor deze samenwerking. Als ik ze weer lees, word ik weer blij!”

Saloua Cherrouda – Visazine Styling

Saloua Cherrouda Visazine Styling
Alette de Heij Beauty Sensation

“In mijn zoektocht naar een tekstschrijver voor mijn website, had ik mijn keuze eigenlijk al gemaakt. Toen kwam de mail van Nikki binnen en alleen al door de schrijfstijl in haar email, wist ik direct dat ik haar de teksten wilde laten schrijven. Nog steeds ontzettend blij met deze keuze. De aanvragen voor bruidsstyling op mijn website blijven binnen komen doordat de door Nikki geschreven teksten precies bij mij passen.”

Alette de Heij – Beauty Sensation

“In mijn werk als yogadocent & massagetherapeut ben ik heel goed. Tijdens mijn werk kreeg ik een idee wat ik graag wilde uitwerken. Het ontwerpen van een eigen set yogakaarten. Maar ik had hier geen ervaring mee en daarnaast kan ik veel maar niet alles.

Iedereen moet doen waar die goed in is. Dus voor mijn idee ben ik een team gaan samenstellen. Nikki kende ik van mijn periode op Ibiza en zij kan verdomd goed schrijven. Tekstschrijfster, check. Iemand die een beeld kan maken bij deze teksten, check. En met dit team heb ik iets kunnen neerzetten waar ik ontzettend trots op ben.

Tekstueel soms een uitdaging aangezien de uitleg in Jip en Janneke taal en met een beperkte ruimte op de kaart duidelijk wil maken. Nikki heeft dit erg goed gedaan. Heel blij dat zij dit met mij wilde doen.”

Benieuwd naar de set yogakaarten, bekijk hier.

Rayette van Weijen – Persona Secum Yoga & Massage

yogakaarten ghostwriter tekstschrijver tekstschrijfster nikki thape knap stukkie tekst

Contact