Leuk! Laat ik mij even voorstellen...

Mijn naam is Nikki Thape. Ik ben (nu) te vinden in Rotterdam en mijn grootste passie is, ram pam pam, schrijven! Ik schrijf over van alles, maar vind het misschien wel het allerleukste om te schrijven voor- en over mensen die, net als ik, hun eigen passie volgen. Die mensen die soms stiekem even afslaan, terwijl ieder ander rechtdoor gaat. Ja, dát vind ik het allerleukste!

Want op een dag kom je erachter dat het leven te kort is om te wachten op het juiste moment (bestaat dat moment eigenlijk wel?). Zo heb ik aan de oostkust van Amerika gestudeerd en Down Under rondgereisd in een tweedehands taxi. Ik heb gewoond op Ibiza en ben van West-Canada naar Alaska gereden in m’n eigen campertruck. Oja! Nu sta ik ‘ineens’ voor de klas als juf van groep 6, 7, 8 op een Montessori basisschool, heb ik een tuin(huis) op een volkstuinvereniging gekocht én ben ik dus héél trotse eigenaar van mijn eigen tekstbureau (sinds januari 2015).

Daarnaast hecht ik grote waarde aan de kleine dingen in het leven: het moment waarop je de eerste letter schrijft in een gloednieuw notitieboekje, het roodborstje dat telkens weer op visite komt bij m’n tuinhuis en een glimlach van een onbekende op straat. Tja, sorry. Spannender kan ik het niet maken.

En, wie ben jij?